Οι ιατρικές μάσκες Mediqals παράγονται στην Λευκάδα από την εταιρεία SKS IONIAN MEDIQALS η οποία ιδρύθηκε με σκοπό την παραγωγή προϊόντων προστασίας, έχοντας ως στόχο να προσφέρει ποιοτικά και αξιόπιστα προιόντα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας παράγονται με αναγνωρισμένες τεχνολογίες & μηχανές παραγωγής τελευταίας γενιάς ενώ η επιλογή των υλικών γίνεται πάντα με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας – ασφάλειας.
 
Η εταιρεία μας δίνει έμφαση στην καινοτομία, για τον λόγο αυτό έχουμε κλείσει συνεργασίες με ερευνητικούς φορείς (EUROFINS- Spain) έτσι ώστε μέσα από συνεχή έρευνα να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας με το χαμηλότερο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα (πρόγραμμα ανακύκλωσης, λειτουργία
εργοστασίου με φωτοβολταικά).
 
To τμήμα R&D της εταιρίας έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα με το brand name της εταιρίας, έχοντας συνάψει συνεργασίες τόσο με προμηθευτές του εξωτερικού όσο και με Έλληνες κατασκευαστές, στηρίζοντας την Ελληνική οικονομία.
 
Αποστολή: H Αξιόπιστη προστασία της ζωής των καταναλωτών
 
Όραμα: Η ανάπτυξη συνεργασιών με πιστοποιημένους προμηθευτές (εργοστάσια) παγκοσμίως, προκειμένου να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, σε λογικές τιμές για τους καταναλωτές.
 
Αξίες: Πελατοκεντρικός προσανατολισμός, ακεραιότητα, διαφάνεια, ήθος, ομαδική εργασία και σεβασμός